Політика відкритого доступу

Перед Вами Електроний науково-практичний журнал “Інтелектуалізація логістики та управління ланцюгами постачань” – журнал відкритого доступу, і це означає, що весь його зміст вільно доступний для всіх користувачів Інтернету, які можуть його читати, завантажувати, копіювати, поширювати, роздруковувати, шукати та робити посилання на нові тексти статей чи використовувати їх з будь-якою іншою законною метою, не питаючи попереднього дозволу видавця або автора. (цитата з Будапештської ініціативи відкритого доступу, The original BOAI declaration. Budapest Open.) Повнотекстовий доступ в режимі реального часу до наукових статей журналу представлений на офіційному сайті журналу.
Редакція Електронного науково-практичного журналу “Інтелектуалізація логістики та управління ланцюгами постачань” дозволяє використовувати свій контент, який ліцензується CC BY. Ця ліцензія дозволяє розповсюджувати та використовувати статті, за умов зазначення авторства і посилань на джерела публікації
503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.