Обмеження журналу для авторів

Основна мета введення обмеженьнедопущення накрутки індексів цитування за рахунок самоцитування і крос-цитування. Ми віримо, що більшість наших авторів не використовують сумнівних методів, тому обмеження їх не торкнуться.

1. В одному номері може бути опубліковано не більше двох статей одного автора (в будь-якому складі авторів).

Якщо вам потрібно оперативно опублікувати понад п’яти статей, то рекомендуємо вам об’єднати деякі з них, або перенести частину статей в наступний номер журналу.

2. Список літератури не повинен бути занадто об'ємним: індекс обсягу бібліографії не повинен перевищувати 6.

Щоб розрахувати індекс обсягу бібліографії, необхідно розділити кількість джерел в списку літератури на загальну кількість сторінок у статті.

Приклад 1. У списку літератури – 35 джерел, в статті – 5 сторінок. Індекс обсягу бібліографії дорівнює 35/5 = 7 (більше 6). Отже, в списку літератури занадто багато джерел. Потрібно або скоротити список літератури, або збільшити змістовний обсяг статті.

Приклад 2. У списку літератури – 15 джерел, в статті – 6 сторінок. Індекс обсягу бібліографії дорівнює 15/6 = 2,5 (менше 6). Отже, граничний обсяг бібліографії не перевищено, стаття задовольняє обмеження.

Винятком можуть бути статті, метою яких є огляд різноманітних джерел.

3. Не допускається велика кількість посилань на Електронний науково-практичний журнал “Інтелектуалізація логістики та управління ланцюгами постачань”: відсоток самоцитування журналу не повинен перевищувати 30%.

Щоб розрахувати цей показник, розділіть кількість посилань на Електронний науково-практичний журнал «Інтелектуалізація управління ланцюгами постачань» в списку літератури на загальну кількість джерел.

Приклад 1. У списку літератури – 20 джерел, з них 10 – це інші статті з Електронного науково-практичного журналу «Інтелектуалізація управління ланцюгами постачань». 10 статей з 20 – це 50% (більше 30%). Отже, частина посилань на Електронний науково-практичний журнал «Інтелектуалізація управління ланцюгами постачань» необхідно або прибрати, або замінити їх посиланнями на інші використані джерела.


Приклад 2. У списку літератури – 10 джерел, з них 2 – це інші статті з Електронного науково-практичного журналу «Інтелектуалізація управління ланцюгами постачань». 2 статті з 10 – це 20% (менше 30%). Отже, відсоток самоцитування журналу не перевищено, стаття задовольняє обмеженням.

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.